Przewodniczący- Witold Wilk

Mąż jednej żony, ojciec czwórki dzieci (na razie), muzyk kochający Boga i jazz. Człowiek głoszący Ewangelię gdzie i jak się tylko da. Zawodowo gra na perkusji. Jest właścicielem studia nagrań i małej wytwórni muzycznej ViVi Sound, więc zajmuje się też nagrywaniem i realizacją dźwięku. Od 21 lat prowadzi i współprowadzi różnego rodzaju rekolekcje tematyczne i ewangelizacyjne. Wraz z żoną, założyli już piętnaście charyzmatycznych wspólnot modlitewno-ewangelizacyjnych, które obecnie zrzeszają około tysiąca ludzi. Bóg głoszone przez nich Słowo ciągle potwierdza znakami wobec których nie można przejść obojętnie.

Motto życiowe: Mk 16,15-18: I rzekł do nich: «Idźcie na cały świat i głoście Ewangelię wszelkiemu stworzeniu! Kto uwierzy i przyjmie chrzest, będzie zbawiony; a kto nie uwierzy, będzie potępiony. Tym zaś, którzy uwierzą, te znaki towarzyszyć będą: w imię moje złe duchy będą wyrzucać, nowymi językami mówić będą; węże brać będą do rąk, i jeśliby co zatrutego wypili, nie będzie im szkodzić. Na chorych ręce kłaść będą, i ci odzyskają zdrowie».

Wiceprzewodnicząca - Sylwia Wilk

Prywatnie ukochana żona i ukochana mama, ukochana córka Ojca. Prowadzi zajęcia w domowej szkole.  Razem z mężem niesie ludziom Dobrą Nowinę. Pasjonatka uwielbienia. Śpiewa na chwałę Pana i ku radości słuchaczy.
Motto życiowe: Świętość i różne fisie

Wesprzyj naszą działalność

Możesz wspomóc nasze