Uzdrowienie jest dla Ciebie!

Producent: Rhema

Uzdrowienie jest dla Ciebie! to inspirująca książka na temat uzdrowienia dla wszystkich chrześcijan. Jest to propozycja interesująca i pomocna dla tych, którzy pragną doświadczyć daru uzdrowienia i w nim wzrastać. Maria Vadia od kilku lat pomaga mieszkańcom Afryki doświadczyć w swoim życiu wolności i uzdrowienia. Cieszę się, że napisała tę książkę, która będzie bardzo pomocna dla tych, którzy ją przeczytają. Jest to propozycja, którą mogę z całym entuzjazmem polecić.
Joseph Alumnasi, koordynator katolickiej odnowy charyzmatycznej w Ugandzie

O Autorce

Maria Vadia od lat zaangażowana jest w posługę w odnowie charyzmatycznej oraz w działalność stowarzyszenia Magnificat. Urodziła się na Kubie, skąd jej rodzina zmuszona była wyemigrować do Stanów Zjednoczonych na skutek prześladowań. Obecnie mieszka w Miami na Florydzie; jest matką czterech dorosłych synów. Maria jest świecką misjonarką i ewangelizatorką, założycielką fundacji Chwała Boża, która zajmuje się głoszeniem Jezusa i ewangelii,głoszeniem prawdy o zbawieniu i Królestwie Bożym. W jej ramach funkcjonuje grupa modlitewna Chrystusa Króla, szkoła Słowa Bożego, odbywają się modlitwy o uzdrowienie. Maria prowadzi również regularną posługę w więzieniu dla kobiet, organizuje konferencje odnowy charyzmatycznej. Maria jest świecką misjonarką Afryki, gdzie założyła oddział Magnificatu w Ugandzie.

Autor Maria Vadia
Oprawa miękka