Nigdy więcej sierot!

Mamy dla ciebie dobrą wiadomość - jesteś dzieckiem Króla i Jego spadkobiercą!
Maria Vadia Nigdy więcej sierot
Producent: Rhema

Czy marzyłeś kiedyś o nieoczekiwanym spadku? A może w dzieciństwie chciałaś być księżniczką?

Mamy dla ciebie dobrą wiadomość - jesteś dzieckiem Króla i Jego spadkobiercą, choć może o tym nie wiesz!

Dzięki krwi Jezusa przelanej za ciebie, zostałeś zaadoptowany do rodziny Bożej. Jesteś teraz jej pełnoprawnym członkiem, więc także dziedzicem królestwa twojego Taty.

Maria Vadia pisze, że Bóg kocha nas tą samą miłością, jaką kocha Jezusa. A jako dzieci Boże, mamy dostęp do Taty w sposób nieograniczony niczym, poza... naszą niewiarą i nieświadomością. Objęci Jego miłością jesteśmy bezpieczni, nasze potrzeby są zaspokajane jego opatrznością, pod Jego potężną opieką możemy przestać sie bać. Jest tylko jeden problem - nikt nas nie nauczył jak wejść w posiadanie tego dziedzictwa, które na nas czeka. Maria Vadia, znana amerykańska charyzmatyczka i ewangelizatorka, wyprowadza nas w tej książce z naszego "sieroctwa" - do spotkania z wszechmogącym Tatą.

Czy jesteś ciekaw, jaki On ma plan dla twojego życia?

O Autorce

Maria Vadia od lat zaangażowana jest w posługę w odnowie charyzmatycznej oraz w działalność stowarzyszenia Magnificat. Urodziła się na Kubie, skąd jej rodzina zmuszona była wyemigrować do Stanów Zjednoczonych na skutek prześladowań. Obecnie mieszka w Miami na Florydzie; jest matką czterech dorosłych synów. Maria jest świecką misjonarką i ewangelizatorką, założycielką fundacji Chwała Boża, która zajmuje się głoszeniem Jezusa i ewangelii,głoszeniem prawdy o zbawieniu i Królestwie Bożym. W jej ramach funkcjonuje grupa modlitewna Chrystusa Króla, szkoła Słowa Bożego, odbywają się modlitwy o uzdrowienie. Maria prowadzi również regularną posługę w więzieniu dla kobiet, organizuje konferencje odnowy charyzmatycznej. Maria jest świecką misjonarką Afryki, gdzie założyła oddział Magnificatu w Ugandzie.

Autor Maria Vadia
Oprawa miękka