Otrzymaj od nas PAMIĄTKĘ

Seminarium z Wilkami

Fundacja zaNim przygotowała dla Uczestników seminarium wiary z Wilkami niespodziankę, którą chcemy do Was wysłać pocztą tradycyjną. Jeżeli chcesz ją otrzymać , prosimy Cię prześlij nam poprzez poniższy formularz swój dokładny adres pocztowy. Dodatkowo wskazujemy, jeżeli podasz nam swój adres e-mail będziesz otrzymywał od nas aktualne informacje na temat seminarium oraz innych wydarzeń organizowanych przez Fundację.

TWOJE DANE:
  • DANE DO WYSŁANIA PAMIĄTKI:
  • TWOJE UWAGI:
  • ZGODY
  • Wyrażam zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany przeze mnie adres email informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Fundacji zaNim z siedzibą w Otwocku, biuro w Jaworznie przy ul. Rynek 9, 43-600 Jaworzno o numerze KRS: 0000436647.
  • Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w postaci imienia, nazwiska i adresu e-mail przez Fundację zaNim z siedzibą w Otwocku, biuro w Jaworznie przy ul. Rynek 9, 43-600 Jaworzno, o numerze KRS 0000436647 w zakresie i okresie niezbędnym do przesyłania mi wiadomości na temat Seminarium, newslettera informacyjnego i ofert Fundacji.
  • Wyrażam zgodę na przesłanie do mnie pocztą tradycyjną na podane przeze mnie dane adresowe PAMIĄTKI od Fundacji zaNim z siedzibą w Otwocku, biuro w Jaworznie przy ul. Rynek Główny 9, 43-600 Jaworzno.