korona1

Zapraszamy na weekendowe spotkanie dla Kobiet. Będzie to próba przejrzenia się w oczach Boga, jak w zwierciadle.

Będziemy wspólnie poznawać Boży plan dla Kobiety i odkrywać kobiece piękno w Jego oczach . Głosić będzie Sylwia Wilk- kobieta z królewskiego rodu, żona, mama 4 dzieci.

Najbliższe spotaknie odbędzie się w dniach 12-14.04.2019 w Otwocku.

korona Otwock

Czytaj więcej: KOBIETA - Królewski Projekt Otwocku

Przepis na sukceslogoPnS

Z końcem grudnia szczęśliwie zakończylimśy projekt.

Co robimy

Promujemy pozytywne wartości, zapobiegając rozwojowi przestępczości. Zmieniamy myślenie młodych ludzi i ich wychowawców. Pokazujemy alternatywy dla współczesnych, nieefektywnych rozrywek i marnotrawienia czasu, które często prowadzą do zejścia na drogę przestępczą. Dajemy młodzieży alternatywne rozwiązania.

Czytaj więcej: Przepis na Sukes

korona1

Zapraszamy na rekolekcje dla Kobiet. Będzie to próba przejrzenia się w oczach Boga, jak w zwierciadle.

Najbliższe rekolekcje odbędą się w dniach 15-17.02.2019  w Opolu.

krolewski projekt opole

Bez tytułu1

Strefa mocy, to pragnienie, które początkowo pojawiło się w sercu jednego człowieka. Była to wizja głoszenia jedynej objawionej prawdy przy użyciu profesjonalnych narzędzi: mobilnej sceny na tirze, zawodowym, pełnym mocy nagłośnieniu, nastrojowym, koncertowym oświetleniu, dużym, pełnym blasku ekranie. To wszystko przy współudziale pełnych talentów i entuzjazmu ludzi dotkniętych przez Boga Żywego.

Pragnienie to było pasją… było żywe i posiadało MOC !

Czytaj więcej: strefa mocy

Newsletter Fundacji