Bez tytułu1

Strefa mocy, to pragnienie, które początkowo pojawiło się w sercu jednego człowieka. Była to wizja głoszenia jedynej objawionej prawdy przy użyciu profesjonalnych narzędzi: mobilnej sceny na tirze, zawodowym, pełnym mocy nagłośnieniu, nastrojowym, koncertowym oświetleniu, dużym, pełnym blasku ekranie. To wszystko przy współudziale pełnych talentów i entuzjazmu ludzi dotkniętych przez Boga Żywego.

Pragnienie to było pasją… było żywe i posiadało MOC !

Czytaj więcej: strefa mocy

DSC 0793

Projekt zakończony

"Jestem osobą niepełnosprawną przewlekle chorą (astma oskrzelowa, alergia, dyskopatia, refluks żołądkowo przełykowy, zapalenie żołądka i dwunastnicy,niewydolność krążeniowa żylna kończyn dolnych, nadciśnienie tętnicze, neuralgia nerwu trójdzielnego, dlatego nie mogę podjąć zatrudnienia, aby poprawić sytuację bytową mojej rodziny."

Czytaj więcej: Pomoc dla Pani Danuty (2)

house sketch300x299

Kim jest Pan Jan?

Pan Jan Sawicki jest mieszkańcem podwarszawskiego Józefowa. Przed około dziesięciu laty, chcąc spełnić swoje marzenia, Pan Jan zakupił malutki drewniany dom, który został przeniesiony i postawiony na murowanym fundamencie wybudowanym na zakupionej przez Pana Jana działce właśnie w Józefowie.

Projekt zakończony

W wyniku przeprowadzonych działań udało nam się przekazać Panu Janowi w formie darowizn łączną kwotę w wysokości:

6 588,65 zł

Dom?

Był to niewielki domek o wymiarach 6m x 4m. Niestety był, gdyż 29.01.2014 dom, a właściwie jego drewniana cześć doszczętnie spłonęła. Na szczęście ocalał murowany fundament wraz z piwnicami. Tego dnia Pan Jan został zupełnie bez niczego. Wszystko co miał zniszczył ogień. Przyczyna pożaru nie została ustalona.

Czytaj więcej: Dom dla Pana Janka (2)

bannerstrona

Kontynuujemy cykl Dobrych Wieczorów Chwały. Tym razem odbędzie się on w nowym miejscu - w Klubie Studencik Stodoła w Warszawie.

To będzie wyjątkowy czas uwielbienia Boga. Będzie to szczególny wieczór, gdyż tym razem organizujemy go 04 czerwca 2017, w Święto Zesłania Duch Świętego.

Zapraszamy Cię, abyś spędził ten czas z Nami, a przede wszystkim z Nim!

W trakcie naszego wspólnego spotkania będzie czas nie tylko na chwalenie Boga poprzez muzykę i śpiew. Towarzyszyć Nam będzie również zespół wstawienników ze Szkoły Nowej Ewangelizacji z Otwocka, więc jeśli potrzbujesz umocnienia lub rozeznania będą gotowi, aby Ci pomóc!

Newsletter Fundacji

Adres e-mail: