Kadosz uwielbienie

Dzięki pomocy naszych darczyńców udało się nagrać płytę pod tytułem "Chwała Tobie tato", jak również organizować koncerty uwielbieniowe. Wszystkim serdecznie dziękujemy!

CHWAŁA TOBIE TATO!!!

kadosz-chwala-tobie-tato-frontcover

To jeden z utworów!

Więcej o projekcie

DSC 8487

Projekt Kadosz Uwielbienie był wspólną inicjatywą Fundacji ZaNim i zespołu Kadosz.

"Naszym marzeniem i pragnieniem jest propagowanie muzycznej modlitwyuwielbieniaz   mocą. W czasie naszej wieloletniej posługi wielokrotnie doświadczaliśmy tego, że Bóg w czasie uwielbienia działa w naszym życiu "na skróty" - po prostu dotyka serca i przemienia, uzdrawia i błogosławi. Odkryliśmy też, że uwielbienie Boga jest naszym podstawowym zadaniem dlatego, że On jest tego godzien." - zespół Kadosz

Celem projektu było nagranie płyty z utworami, które powstawały spontanicznie w czasie modlitwy uwielbienia, "na kolanach", które same w sobie sąmodlitwą uwielbieniai mają za zadanie ją uwalniać w sercach, porywać ludzi do uwielbiania Jezusa Chrystusa. Dzięki naszym darczyńcom udało się nagrać i wydać płytę "Chwała Tobie tato".  Na płycie znalazło się 13 utworów, z których większość już jest wykonywana w czasie różnych spotkań modlitewnych i uwielbieniowych.