Seminarium Odnowy Wiary online

utworzone przez | Mar 4, 2021

NA SKRÓTY:

INFORMACJE OGÓLNE:

Trudzisz się, pracujesz w pocie czoła, wspinasz się na kolejne szczeble kariery, odnosisz sukcesy, a mimo to ciągle czegoś ci brakuje? A może stoisz w miejscu bez celu, bez chęci do życia, nie masz relacji z samym sobą, z innymi i z Bogiem?

Jeśli tak, to mamy dla Ciebie rozwiązanie!!!

Zapraszamy Cię na Seminarium Odnowy Wiary w wersji ONLINE. Przez 8 kolejnych tygodni będziemy się spotykać w każdy poniedziałek wieczorem.

Istotą Seminarium Odnowy Wiary prowadzonego przez Witka Wilka jest głoszenie podstawowych prawd Ewangelii, oraz pokazanie jak żyć nią na co dzień. Robi to z dużą dawką humoru i dystansu do siebie, w oparciu o liczne przykłady i świadectwa uzdrowionych osób. Małżeństwo Wilków doświadcza na co dzień wielkich dzieł Bożych w swoim życiu. Witek mówi, że z cudów opisanych w Ewangelii, to na razie nie widział tylko chodzenia po wodzie i dwóch innych jak przemienienia wody w wino i przenikania przez materię 😉

Sylwia i Witek Wilk to świeccy Ewangelizatorzy. Działają w Kościele Katolickim, są rodzicami czwórki wspaniałych dzieci, kochają muzykę i stare amerykańskie samochody. Nade wszystko służą Bogu i głoszą Ewangelię po całej Ziemi.

Organizatorem i fundatorem projektu jest: Diecezjalny Dom Rekolekcyjny TABOR oraz Fundacja zaNim

Realizacja transmisji LIVE: Marek Młynarski Vision Red

KIEDY I GDZIE?

::

Przez osiem kolejnych tygodni w każdy poniedziałek, rozpoczynamy konferencją o godzinie 19.30 – którą będzie prowadził Witek Wilk. Na zakończenie, będzie modlitwa wstawiennicza za uczestników seminarium i Słowo Poznania. Kończymy ok. 21.00. Zaraz po konferencji wszyscy zarejestrowani uczestnicy dostaną na swojego maila link do spotkania w małych grupach ze swoimi animatorami – do tego celu prosimy o zainstalowanie na swoim komputerze, tablecie lub telefonie bezpłatnej aplikacji ZOOM. Spotkanie z animatorem będzie trwało ok 30 min. 😉

Start transmisji live na kanale YouTube: “Witek Wilk” o godz. 19.30 – playlista
Start transmisji live na stronie Facebook: Witek Wilk o godz. 19.30

Seminarium zaczynamy w poniedziałek 22.02.2021r.

(spotkania co tydzień przez kolejnych 8 poniedziałków o g.19:30)

WPROWADZENIE: DOBRA NOWINA
Odkrywanie, że Bóg ma obietnice dla Twojego życia

Tydzień 1: BOŻA MIŁOŚĆ
Bóg o Tobie myśli, Ciebie zna i szuka, bo zależy Mu na Tobie

Tydzień 2: GRZECH
Co oddziela Cię od życia w pełni błogosławieństwa?

Tydzień 3: ZBAWIENIE
Koło ratunkowe dla Ciebie i Twojego życia

Tydzień 4: WIARA I NAWRÓCENIE
Twoja odpowiedź na zaproszenie do życia w nowy sposób

Tydzień 5: OBIETNICA OJCA – DUCH ŚWIĘTY
Bóg zawsze chce dać Ci więcej

Tydzień 6: WZROST WSPÓLNOTA
Jak zachować i rozwijać nowe życie w Tobie

ZAKOŃCZENIE
Skończyło się dobre, idziemy do lepszego

DZIENNICZEK:

Uczestnictwo w seminarium wiąże się z posiadaniem osobistego dzienniczka (Zeszytu Rekolekcyjnego). Jeżeli nie masz swojego egzemplarza możesz go pobrać

KLIKAJĄC TUTAJ.

NAJBLIŻSZA TRANSMISJA:

TRANSMISJA NR 2

Tydzień 2: GRZECH
Co oddziela Cię od życia w pełni błogosławieństwa

Start: Poniedziałek| 8 marca 2021 | 19:30

AKTUALNOŚCI:

Brak aktualności

ZAPIS NA SEMINARIUM ONLINE

TWOJE DANE:
  • DANE DO WYSŁANIA DZIENNICZKA:
  • TWOJE UWAGI:
  • ZGODY
  • Wyrażam zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany przeze mnie adres email informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Fundacji zaNim z siedzibą w Otwocku, biuro w Jaworznie przy ul. Rynek 9, 43-600 Jaworzno o numerze KRS: 0000436647.
  • Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w postaci imienia, nazwiska i adresu e-mail przez Fundację zaNim z siedzibą w Otwocku, biuro w Jaworznie przy ul. Rynek 9, 43-600 Jaworzno, o numerze KRS 0000436647 w zakresie i okresie niezbędnym do przesyłania mi wiadomości na temat Seminarium, newslettera informacyjnego i ofert Fundacji.
  • Wyrażam zgodę na przesłanie do mnie pocztą tradycyjną na podane przeze mnie dane adresowe DZIENNICZKA od Fundacji zaNim z siedzibą w Otwocku, biuro w Jaworznie przy ul. Rynek Główny 9, 43-600 Jaworzno.
  • WASZE ŚWIADECTWA:

- Wyrażam zgodę na publikację przesłanego świadectwa zawierającego moje dane osobowe – w szczególności imię - na stronie internetowej Fundacji zaNim z siedzibą w Otwocku, biuro w Jaworznie przy ul. Rynek 9, 43-600 Jaworzno, o numerze KRS 0000436647, jak również innych kanałach informacyjnych Fundacji takich jak fanpage Fundacji zaNim na portalu Facebook, a także kanał YouTube, w tym np. „odczytanie wiadomości podczas Seminarium” przez Fundację zaNim.

- Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w postaci imienia, nazwiska i adresu e-mail przez Fundację zaNim z siedzibą w Otwocku, biuro w Jaworznie przy ul. Rynek 9, 43-600 Jaworzno, o numerze KRS 0000436647 w zakresie i okresie niezbędnym do przesyłania mi newslettera informacyjnego i ofert Fundacji oraz upublicznienia mojej wiadomości, bez zachowania anonimowości w materiałach publicznych Fundacji np. "odczytanie wiadomości podczas Seminarium" przez Fundację zaNim.

PYTANIA DO WILKÓW:

- Wyrażam zgodę na publikację przesłanego pytaniazawierającego moje dane osobowe – w szczególności imię - na stronie internetowej Fundacji zaNim z siedzibą w Otwocku, biuro w Jaworznie przy ul. Rynek 9, 43-600 Jaworzno, o numerze KRS 0000436647, jak również innych kanałach informacyjnych Fundacji takich jak fanpage Fundacji zaNim na portalu Facebook, a także kanał YouTube, w tym np. „odczytanie wiadomości podczas Seminarium” przez Fundację zaNim.