Za nami 25 odcinków Vloga „Antidotum na koronawirusa”

utworzone przez | Kwi 8, 2020 | Rekolekcje

Za nami 25 odcinków vloga emitowanego w serwisie youtube i na facebooku przez Sylwię i Witka Wilk. Z każdym odcinkiem widać postępy w pracy przy montażu i jakości serwowanych tematów. Nie zapominajmy jednak o najważniejszym. Celem Vloga jest umocnienie naszej Wiary w Jezusa Chrystusa. Mamy nadzieję, że dzięki naszym filmom jest Wam łatwiej przebrnąć przez ten trudny dla wszystkich czas.

Witek i Sylwia będą starali się nagrywać codziennie. Oto 25 odcinek Vloga „Antidotum na koronawirusa”:

Wszystkie odcinki „Rekolekcji” online z Sylwią i Witkiem dostępne na kanale youtube: https://www.youtube.com/channel/UCvwpRZ3prkeps_Sa5iAyMKA/videos

Serdecznie zapraszamy do oglądania filmów na kanale, subskrypcji i kliknięcia dzwoneczka, by nie przegapić żadnego nowego filmu, a przede wszystkim do wspólnej Modlitwy i Duchowej Refleksji.

Kochani! Będzie dobrze! Bóg jest większy!

WSPIERAJ FUNDACJĘ ZANIM

Liczymy na współpracę i pomoc wszystkich, którym bliskie jest dobro bliźnich, oraz obrona najwyższych wartości i tożsamości Dzieci Boga.